Zoek
Sluit dit zoekvak.

Installatiebedrijven

ENERGIE VAN BETROUWBARE ZONNEPANELEN ÉN LEVERING

Ook installatiebedrijven weten sinds 2003 de weg naar MarEtec goed te vinden. Dat is niet verwonderlijk. We staan te boek als een betrouwbare leverancier die zowel topkwaliteit zonnepanelen levert als topkwaliteit service. Daar zijn we als nuchter Fries/Zeeuws bedrijf natuurlijk bijzonder trots op.

TOPKWALITEIT ZONNEPANELEN

Wij ondersteunen installatiebedrijven in de eerste plaats met een hoogwaardig assortiment zonnepanelen. Zo leveren wij onder meer zonnepanelen van het merk Astronergy. Dit zonnepanelenmerk is betrokken bij de productie van alle componenten en heeft hierdoor totale grip op de kwaliteit. Astronergy komt voort uit de ‘Chint Group’, marktleider in elektriciteitsoverdracht en distributie op laagspanning én wereldwijd actief op het gebied van ontwikkeling, financiering, realisatie en beheer van zonneparken.

Standaard dubbele garantie

Naast de gebruikelijke vermogensgaranties (na 25 jaar, 82%) geeft Astronergy 12 jaar productgarantie. Beide garanties zijn ook nog eens extern Europees verzekerd. De panelen van Astronergy hebben een positieve vermogenstolerantie en leveren dus altijd minimaal de opgegeven nominale waarde per paneel op.

Service en ondersteuning

Naast topkwaliteit zonnepaneelsystemen bieden we u als installateur ook alle mogelijke ondersteuning. Of het nu gaat om technische vragen, vragen over subsidies óf adviezen over een legplan: u bent van harte welkom. En mocht u tijdens het installeren problemen tegenkomen: bel ons en we lossen het op. Dat we er altijd en overal voor zorgen dat u uw werk goed kunt doen: dat hebben we al 18 jaar met veel plezier mogen bewijzen.

Trots

Een belangrijke drive van MarEtec: wij willen trots kunnen zijn op ons werk. Én we willen dat de partijen met wie we samenwerken trots kunnen zijn. Wij hoeven niet de grootste zonnepanelenleverancier van Nederland te zijn, maar wel het meest professionele. Daarom kunnen installatiebedrijven en alle andere zakelijke en particuliere partners en opdrachtgevers te allen tijde rekenen op onze betrokken advisering en ondersteuning.

Installatie ZONNEPANELEN PROJECTEN

Samenwerken met MarEtec? Neem contact op!

Kantoor Joure: 0513 723 141

Kantoor Vlissingen: 0118 620 021

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur

Samenwerken met MarEtec? Neem contact op!

Kantoor Joure: 0513 723 141

Kantoor Vlissingen: 0118 620 021

Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 17.00 uur

Reviews

"MarEtec brengt ons op een juiste manier naar een betere toekomst, zonnig, energiek en professioneel."

Totaal 9.958 zonnepanelen, goed voor ruim 3.400 kWp.

Monica Paardekooper

Group Manager Facilitaire zaken

“Door de samenwerking met MarEtec kunnen wij toonaangevend blijven in onze zonnepanelen-tak."

Project Zijderlaan Transport BV te Stolwijk, 552 zonnepanelen, goed voor 207 kWp

Joost Rehorst

Eigenaar

Vorige
Volgende
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw