Monitoring

Maximaal rendement met monitoring

Alle zonnepaneelsystemen van MarEtec zijn uitgerust met een monitoringsysteem. Met monitoring houdt u inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen. Zo kunt u zien wat de dagelijkse, maandelijkse, jaarlijkse en de totale opbrengst is van uw zonnepaneelsysteem. U bent met monitoring bovendien gegarandeerd van een optimale werking én rendement van uw zonnepanelen.

De omvormers van MarEtec worden allemaal geleverd met een monitoringssysteem. Met deze monitoring ziet u in één oogopslag hoeveel stroom uw zonnepanelen daadwerkelijk leveren. Monitoring voorkomt bovendien dat een storing of defect van de omvormer niet wordt opgemerkt. Hierdoor minimaliseert u de kans dat u opbrengst van uw zonnepanelen misloopt.

Advies op maat

Zonder monitoring kunt u de exacte opbrengst van uw zonnepanelen dus niet achterhalen.

Moderne omvormers hebben meestal een wifi-verbinding, maar een bekabelde verbinding naar de router is vaak betrouwbaarder. Welke verbinding voor u het meest geschikt is hangt af van uw persoonlijke woon- of werkomgeving. Uiteraard adviseren wij u graag over welke optie voor u optimaal is.

Nuttig maar ook leuk

Dat u de prestaties van uw zonnepaneelsysteem kunt checken is in de eerste plaats natuurlijk nuttig en noodzakelijk. U wilt immers weten hoeveel rendement uw investering in zonnepanelen u oplevert. Maar het bijhouden van de prestaties is ook gewoon leuk. Dat u elk uur van de dag precies kunt zien hoeveel energie u krijgt van de zon… dat hadden u en wij zo’n twintig jaar geleden nog niet kunnen bedenken!

VRAAG MAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE AAN

Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement.

Reviews

"MarEtec brengt ons op een juiste manier naar een betere toekomst, zonnig, energiek en professioneel."

Totaal 9.958 zonnepanelen, goed voor ruim 3.400 kWp.

Monica Paardekooper

Group Manager Facilitaire zaken

“Door de samenwerking met MarEtec kunnen wij toonaangevend blijven in onze zonnepanelen-tak."

Project Zijderlaan Transport BV te Stolwijk, 552 zonnepanelen, goed voor 207 kWp

Joost Rehorst

Eigenaar

Vorige
Volgende