Over MarEtec

ENERGIE VAN DE ZON

MarEtec is in Nederland één van de eerste en inmiddels grootste leveranciers van zonnepanelen. We kunnen nog zeker zo’n 5,5 miljard jaar vooruit met onze diensten en services. Want zolang blijft de zon ons allemaal voorzien van energie!

Het doorgeven van energie van de zon is het dankbaarste werk dat we kunnen bedenken. Logisch dat dit doorgeven van de meest duurzame vorm van energie óns energie geeft. En niet zo’n beetje ook. Geen wonder dat we in Nederland een van de eerste aanbieders van zonnepanelen waren. En daardoor sinds 2003 de meeste ervaring hebben opgebouwd in de unieke combinatie van advisering over subsidie, techniek en energierekening. En ook díe kennis en ervaring geven we maar wat graag door.

DRIJVENDE KRACHTEN

Hijlke Boonstra en Sjak Elsinga zijn de drijvende krachten achter MarEtec. Vanuit de vestigingen in Vlissingen en Joure leveren wij op dit moment zo’n 45.000 panelen per jaar. In Nederland en België. Eigenlijk spreken we liever van energiesystemen, want onder de panelen schuilt een techniek die grotendeels de kwaliteit van het systeem bepaalt.

TEAM MARETEC

Eigenaar

Naam Achternaam

Eigenaar

Naam Achternaam

Eigenaar

Naam Achternaam

Eigenaar

Naam Achternaam

Eigenaar

Naam Achternaam

Eigenaar

Naam Achternaam

Eigenaar

Naam Achternaam

Eigenaar

Naam Achternaam

100% FOCUS OP ZONNEPANELEN

MarEtec is 100% gefocust op zonnepanelen. Onze zonnepanelenexpertise omvat de gehele keten: van inkoop tot installatie. Onze schaalgrootte maakt het mogelijk om de systemen rechtstreeks van de fabrikanten af te nemen. Zonder tussenhandel. Ook wat montage betreft is onze kwaliteit gewaarborgd: wij werken uitsluitend met eigen installatieteams.

ZIN IN EEN ZONNIG VOORUITZICHT?

ONZE VISIE

Alles draait om de zon en dat blijft de komende 5,5 miljard jaar ook zo.

Alles draait om de zon. U, wij, de hele aarde. De zon is bovendien de bron van alle leven op aarde: zonder zon valt er werkelijk niets te beleven op onze planeet. Ons doel is daarom om de wereld een stukje beter achter te laten dan we hem hebben aangetroffen door de energie van die prachtig mooie zon door te geven. En door de mensen om ons heen te inspireren door het delen van kennis en het creëren van duurzame waarde. Wij zijn er bijvoorbeeld van overtuigd dat het technisch en financieel goed mogelijk is om op ieder gebouw in Nederland zonne-energie te produceren.

ONZE MISSIE

De energie van de zon doorgeven.

Hier staan wij elke dag vrolijk voor op: het doorgeven van de energie van de zon aan mensen. Aan boeren, monteurs, installateurs, architecten, gezinnen. Deze zonne-energie is op zijn beurt weer de bron van uiteenlopende activiteiten. Koken, autorijden, verlichten, muziek weergeven… Daarom geeft het doorgeven van zonne-energie óns zoveel energie. We zien met eigen ogen hoe blij we mensen ermee maken. Maar ook de natuur wordt ontzettend blij van ons duurzame werk. Wij hebben dan ook het leukste werk op aarde. Of sterker: van ons hele sterrenstelsel.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw