Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze zonnepanelen

ENERGIE VAN DOOR ONSZELF GEÏMPORTEERDE ZONNEPANELEN

Wij krijgen energie van degelijke en solide spullen. Kwaliteit en degelijkheid voeren bij ons vanaf onze start de boventoon. De keuze voor enkele sterke leveranciers van zonnepanelen is dan ook een bewuste. Door de langdurige relaties en onze schaalgrootte profiteren wij altijd van de beste prijs en optimale service. En dat merkt u als klant.

ASTRONERGY ZONNEPANELEN

Wij leveren o.a. zonnepanelen van het merk Astronergy. Astronergy (2006) is een leidend zonnepanelenmerk en is een verticaal geïntegreerde producent van zonnepanelen. Het bedrijf komt voort uit de ‘Chint Group’ (1984), die op zijn beurt leider is in elektriciteitsoverdracht en distributie op laagspanning.

STANDAARD DUBBELE GARANTIE

Naast de gebruikelijke vermogensgaranties (na 25 jaar, 82%) geeft Astronergy 12 jaar productgarantie. Beide garanties zijn extern Europees verzekerd. Dit is uitzonderlijk te noemen en betekent dat de garanties extra goed gewaarborgd zijn. Daarnaast hebben de panelen van Astronergy een positieve vermogenstolerantie (altijd minimaal de opgegeven nominale waarde per paneel).

ZOUTBESTENDIGE TOPKWALITEIT

De panelen van Astronegy zijn zeer goed bestendig tegen een zoute omgeving en dat is – zeker in onze kustprovincies – een pré. De panelen haalden glansrijk de Intertek “salt mist corrosion” test volgens IEC 61701 standaard en het hoogste niveau van de TUV Rheinland Salt Mist Corrosion Test.

VRAAG MAKKELIJK EN SNEL EEN OFFERTE AAN

Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement.

Reviews

"MarEtec brengt ons op een juiste manier naar een betere toekomst, zonnig, energiek en professioneel."

Totaal 9.958 zonnepanelen, goed voor ruim 3.400 kWp.

Monica Paardekooper

Group Manager Facilitaire zaken

“Door de samenwerking met MarEtec kunnen wij toonaangevend blijven in onze zonnepanelen-tak."

Project Zijderlaan Transport BV te Stolwijk, 552 zonnepanelen, goed voor 207 kWp

Joost Rehorst

Eigenaar

Vorige
Volgende
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw