Kantoor Akkrum:
0513-723141
Kantoor Vlissingen:
0118-620021
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +714 783 452 6
Free Quote
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem
Vul ons formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Agrarisch

MarEtec heeft op al meer dan 500 boerendaken zonnepanelen gelegd. Kijk hier waarom!

Agrarische bedrijven hebben naast een relatief groot energieverbruik vaak ook een groot dak. Dit zijn twee aantrekkelijke voordelen bij een investering in zonnepanelen. Daarnaast werken veel boeren in een maatschap of eenmanszaak, waardoor zij optimaal profiteren van de fiscale voordelen van zonnepanelen.

Fiscale voordelen

Een combinatie van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, de energie-investeringsaftrek en de willekeurige afschrijving kan een enorm fiscaal voordeel opleveren. In sommige gevallen betaalt de fiscus in het eerste jaar tot wel 50% van uw investering in zonnepanelen. Wij berekenen graag uw voordeel.

MarEtec

De roots van MarEtec liggen onder andere in de agrarische sector. Zo installeerden wij door de jaren heen op meer dan 500 boerendaken zonnepanelen. In opdracht van ZLTO en SunUnited realiseerden wij diverse grootschalige projecten.

De redenen voor onze agrarische cliƫnten om voor MarEtec te kiezen zijn:

Deskundig advies

Wij adviseren gratis en vrijblijvend op het gebied van de techniek, fiscale zaken en besparing op uw energienota.

Volledige ontzorging

Wanneer u kiest voor een zonne-energiesysteem van MarEtec kiest, ontzorgen wij u volledig. Denk bijvoorbeeld aan: – het vervangen van uw meter; – de contacten met de netbeheerder; – de aanvraag van een subsidie; – het aanvragen van de energie investeringsaftrek; – allerlei andere zaken rond de aanschaf van zonnepanelen.

Vakkundige installatie

Onze monteurs zijn opgeleid om duurzame installaties te maken. Dat betekent: niet klakkeloos monteren, maar ook actief meedenken en tot in de puntjes afwerken.

Garanties

Wij werken uitsluitend met leveranciers die hun kwaliteitsbeloften waar kunnen maken. Dit blijkt uit standaard garantie van 10 jaar op de meeste omvormers en 25 jaar vermogen garantie op de panelen. Deze laatste is ook nog eens extern, Europees verzekerd.

Ervaring

Enkele medewerkers van MarEtec leggen al sinds de jaren 90 zonnepanelen. Zij hebben dan ook alle voorkomende situaties (en daken) meegemaakt.

Rechtstreekse grootschalige inkoop

Wij kopen meer dan 25.000 panelen per jaar bij onze leverancier. Dat levert een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding op en een scherpe prijs voor u. Met de meeste leveranciers hebben wij bovendien al een jarenlange relatie.

Direct een offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement