Kantoor Akkrum:
0513-723141
Kantoor Vlissingen:
0118-620021
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +714 783 452 6
Free Quote
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem
Vul ons formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Panelen

Panelen

Kwaliteit en degelijkheid voeren bij ons de boventoon. De keuze voor enkele sterke leveranciers van zonnepanelen is dan ook een bewuste. Door de langdurige relaties en onze schaalgrootte profiteren wij altijd van de beste prijs en optimale service. En dat merkt u als klant. Wij leveren o.a. zonnepanelen van het merk Astronergy:

Astronergy

Astronergy (2006) is een leidend zonnepanelenmerk en is een verticaal geïntegreerde producent van zonnepanelen. Het bedrijf komt voort uit de ‘Chint Group’ (1984), die op zijn beurt leider is in elektriciteitsoverdracht en distributie op laagspanning.

Naast de gebruikelijke vermogensgaranties (na 25 jaar, 82%) geeft Astronergy 12 jaar productgarantie. Beide garanties zijn extern Europees verzekerd. Dit is uitzonderlijk te noemen en betekent dat de garanties extra goed gewaarborgd zijn. Daarnaast hebben de panelen van Astronergy een positieve vermogenstolerantie (altijd minimaal de opgegeven nominale waarde per paneel).

De panelen van Astronegy zijn zeer goed bestendig tegen een zoute omgeving en dat is, zeker in onze kustprovincies, een pré. De panelen haalden glasrijk de Interlek “salt mist corrosion test” volgens IEC 61701 standaard (kijk voor meer informatie op de website http://www.astronergy.com/press_detail.php?news_id=63.).

Van Astronergy leveren we momenteel de volgende modules:

  • Astronergy CHSM6610P 260 Wp
  • Astronergy ASM6610P 265 Wp
  • Astronergy ASM6610M BLACK 275 Wp

Direct een offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement