Kantoor Akkrum:
0513-723141
Kantoor Vlissingen:
0118-620021
Ma - Vr 8.00 - 17.00
Zaterdag & zondag gesloten
Call Today +714 783 452 6
Free Quote
Vraag een offerte aan

Eerlijk en gedegen adviesover uw zonnepanelensysteem
Vul ons formulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk.

Omvormer

Voor elk systeem de juiste omvormer

De omvormer is een essentieel onderdeel van uw zonne-energiesysteem. De omvormer zet de zonne-energie van uw panelen om naar 230 Volt wisselspanning. Dat is noodzakelijk om de energie geschikt te maken voor gebruik in uw huis of voor teruglevering naar het elektriciteitsnet. Ook zorgt de omvormer voor allerlei beveiligingen en voor een goed samenspel tussen de zonnepanelen en het lichtnet.

MarEtec werkt in de meeste gevallen met omvormers van het Duitse merk Delta Electronics. Deze hebben een efficiency van minimaal 96.0 %. Op het gebruikersvriendelijk display laat de opbrengst zich gemakkelijk aflezen, evenals heel veel aanvullende informatie. De standaard garantietermijn bedraagt 5 jaar en is zonder kosten uit te breiden tot maar liefst 10 jaar. Jaarlijks plaatsen wij meer dan 1.200 omvormers van dit merk, waardoor wij in staat zijn om zeer goede service te geven.

Voor systemen van minder dan 12 panelen werkt MarEtec met omvormers van het Nederlandse merk Mastervolt (Nederlands). De standaard garantietermijn bedraagt 10 jaar.

De voordelen van de Delta omvormer:

Energiezuinig

Omvormers gebruiken een klein deel van de opgewekte energie om de 230 Volt wisselspanning te produceren. Met een rendement van ca. 96% gaat de Delta omvormer heel zuinig om met de door uw zonnestroom-installatie opgewekte energie.

Stil

Dankzij een degelijke metalen behuizing, heeft de Delta omvormer geen ventilator nodig. Het is juist de ventilator die geluid produceert, zeker bij omvormers die al wat langer in gebruik zijn. De Delta omvormer is niet 100% geluidloos, maar het geluidsniveau is beduidend minder dan bij omvormers met een ventilator.

Veilig en betrouwbaar

Het degelijke uiterlijk van de Delta omvormer maakt duidelijk dat het apparaat aan hoge kwaliteitsnormen voldoet. De IP65 geteste behuizing maakt installatie buiten zelfs mogelijk. Isolatie (galvanische scheiding) tussen de zonnepanelen en het lichtnet zorgt voor maximale veiligheid.

Goed uitleesbaar

Op het display van de Delta omvormer zijn de prestaties van uw zonnepanelensysteem goed af te lezen. Tegen meerprijs kan het systeem via een gateway worden aangesloten op een internetrouter, waardoor het systeem wereldwijd is uit te lezen.

Direct een offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan

Geen enkel system is gelijk en elk dak is uniek, toch kunnen wij u een redelijke inschatting geven van de investering. En nog belangrijker, uw rendement