Project 430 kWp in Kruiningen

Opgeleverd 20 april 2018: bijna 1.600 Astronergy panelen op een loods te Kruiningen foto

Project 150 kWp in Utrecht

Opgeleverd in maart: 586 Astronergy zonnepanelen op een Sporthal in Woudenberg foto

Project 229,5 kWp in Zeeland

Half mei heeft MarEtec een systeem van 900 Amerisolar zonnepanelen opgeleverd in Zeeland. Bekijk hier een geweldige luchtfoto!!

Project 228 kWp in Friesland

Eind april heeft MarEtec een systeem van 896 zonnepanelen opgeleverd in Friesland. Bekijk hier de foto's.

 

Agrarisch

Agrarische bedrijven hebben naast een relatief groot energieverbruik vaak ook een groot dak. Dit zijn twee aantrekkelijke voordelen bij een investering in zonnepanelen. Daarnaast werken veel boeren in een maatschap of eenmanszaak, waardoor zij optimaal profiteren van de fiscale voordelen van zonnepanelen.

Fiscale voordelen

Een combinatie van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, de energie-investeringsaftrek en de willekeurige afschrijving kan een enorm fiscaal voordeel opleveren. In sommige gevallen betaalt de fiscus in het eerste jaar tot wel 50% van uw investering in zonnepanelen. Wij berekenen graag uw voordeel.

MarEtec

De roots van MarEtec liggen onder andere in de agrarische sector. Zo installeerden wij door de jaren heen op meer dan 500 boerendaken zonnepanelen. In opdracht van ZLTO en SunUnited realiseerden wij diverse grootschalige projecten.

De redenen voor onze agrarische cliënten om voor MarEtec te kiezen zijn:

Deskundig advies

Wij adviseren gratis en vrijblijvend op het gebied van de techniek, fiscale zaken en besparing op uw energienota.

Volledige ontzorging

Wanneer u kiest voor een zonne-energiesysteem van MarEtec kiest, ontzorgen wij u volledig. Denk bijvoorbeeld aan: - het vervangen van uw meter; - de contacten met de netbeheerder; - de aanvraag van een subsidie; - het aanvragen van de energie investeringsaftrek; - allerlei andere zaken rond de aanschaf van zonnepanelen.

Vakkundige installatie

Onze monteurs zijn opgeleid om duurzame installaties te maken. Dat betekent: niet klakkeloos monteren, maar ook actief meedenken en tot in de puntjes afwerken.

Garanties

Wij werken uitsluitend  met leveranciers die hun kwaliteitsbeloften waar kunnen maken. Dit blijkt uit standaard garantie van 10 jaar op de meeste omvormers en 25 jaar vermogen garantie op de panelen. Deze laatste is ook nog eens extern, Europees verzekerd.

Ervaring

Enkele medewerkers van MarEtec leggen al sinds de jaren 90 zonnepanelen. Zij hebben dan ook alle voorkomende situaties (en daken) meegemaakt.

Rechtstreekse grootschalige inkoop

Wij kopen meer dan 25.000 panelen per jaar bij onze leverancier.  Dat levert een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding op en een scherpe prijs voor u. Met de meeste leveranciers hebben wij bovendien al een jarenlange relatie.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Fotografie & Video

Zakelijk

Fiscale aspecten maken een investering in zonnepanelen voor een bedrijf aantrekkelijk. Wij rekenen u het graag voor.

Agrarisch

MarEtec heeft op al meer dan 500 boerendaken zonnepanelen gelegd. Kijk hier waarom!

Installatiebedrijven

MarEtec opereert als groothandel en als samenwerkingspartner voor diverse installatiebedrijven door heel Nederland.

Onze merken:

Wij werken o.a. voor: