Project 150 kWp in Utrecht

Opgeleverd in maart: 586 Astronergy zonnepanelen op een Sporthal in Woudenberg foto

Project 229,5 kWp in Zeeland

Half mei heeft MarEtec een systeem van 900 Amerisolar zonnepanelen opgeleverd in Zeeland. Bekijk hier een geweldige luchtfoto!!

Project 228 kWp in Friesland

Eind april heeft MarEtec een systeem van 896 zonnepanelen opgeleverd in Friesland. Bekijk hier de foto's.

Teruggaaf BTW op zonnepanelen

Particuliere kopers van zonnepanelen kunnen de BTW op zonnepanelen terugkrijgen. Dit doet u door u in te schrijven als BTW ondernemer. Dit scheelt al snel 21% op de investering verder.

Particulieren

 

Teruggaaf BTW op zonnepanelen

Particuliere kopers kunnen de BTW op zonnepanelen terugkrijgen. Dit doet u door u in te schrijven als BTW ondernemer. Dit scheelt al snel 21% op de investering. U kunt de BTW teruggave geheel door MarEtec laten afhandelen.

Een uitgebreid stappenplan staat op milieucentraal.

De belastingdienst heeft een document met veelgestelde vragen gepubliceerd. Hierin wordt deze regeling verder uitgelegd. Download hier het document. MarEtec helpt u graag met deze regeling.

De kans is groot dat de belastingdienst met nieuwe regels gaat komen om deze regeling ongedaan te maken. Aarzel niet te lang en vraag vandaag nog een offerte aan!
 

Waarom zonnepanelen?

Omdat u met zonnepanelen zelfvoorzienend bent wat betreft uw elektriciteitsverbruik, dit kan binnen 1 dag. En dat is nog maar een van de redenen. Want zonnepanelen zijn immers ook nog goed voor het milieu en de stroom die ze opwekken is vele malen goedkoper dan de stroom van uw energieleverancier.

Waarom MarEtec?

Wij behoren tot de grootste leveranciers van Nederland, met een landelijk net van eigen installateurs. Doordat we zo groot zijn, profiteert u van onze schaalvoordelen. Een scherp tarief bijvoorbeeld. En doordat we al sinds de jaren 90 op de markt van zonnepanelen actief zijn, weten we welke systemen de besten zijn en hoe ze gemonteerd moeten worden. Kwaliteit betekent bij ons:

Vakkundige installatie

Onze monteurs zijn opgeleid om duurzame installaties te maken. Dat betekent: niet klakkeloos monteren, maar ook actief meedenken en tot in de puntjes afwerken.

Garanties

Wij werken uitsluitend  met leveranciers die hun kwaliteitsbeloften waar kunnen maken. Dit blijkt uit standaard garantie van 10 jaar op de meeste omvormers en 25 jaar vermogen garantie op de panelen. Deze laatste is ook nog eens extern Europees verzekerd.

Rechtstreekse grootschalige inkoop

Wij kopen meer dan 25.000 panelen per jaar bij onze leverancier.  Dat levert een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding op en een scherpe prijs voor u. Met de meeste leveranciers hebben wij bovendien al een jarenlange relatie.

Ervaring

Enkele medewerkers van MarEtec leggen al sinds de jaren 90 zonnepanelen. Zij hebben dan ook alle voorkomende situaties (en daken) meegemaakt.

Volledige ontzorging

Koopt u bij ons een zonnepanelensysteem, dan regelen wij de rest. Of dat nu gaat om het vervangen van de meter of om contacten met ander partijen. Voor ons is dit immers dagelijks werk, waar het voor u waarschijnlijk een eenmalige gebeurtenis is.
 

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Fotografie & Video

Particulier

Door onze ruime ervaring en hoogstaande afwerking bent u bij MaEtec aan het juiste adres voor zonnepanelen op uw woning.

Fotografie & Video

Zakelijk

Fiscale aspecten maken een investering in zonnepanelen voor een bedrijf aantrekkelijk. Wij rekenen u het graag voor.

Agrarisch

MarEtec heeft op al meer dan 500 boerendaken zonnepanelen gelegd. Kijk hier waarom!

Installatiebedrijven

MarEtec opereert als groothandel en als samenwerkingspartner voor diverse installatiebedrijven door heel Nederland.

Onze merken:

Wij werken o.a. voor: