Investeren in zon obligaties; 3 - 4,7% rendement! Lees meer:

https://www.zonnepanelendelen.nl/widget/project/tennisparkkralingen/nl

Tennispark Kralingen heeft 16 prachtige gravel tennisbanen en een verbouwd clubhuis dat gebruikt wordt door 3 tennisverenigingen. Nu willen zij graag een volgende stap zetten door het clubhuis te verduurzamen. Vorig jaar wonnen wij hiermee al de ABNAMRO en Nudge verduurzamingswedstrijd en nu is het tijd voor actie om zonnepanelen neer te leggen!

Iedereen heeft de mogelijkheid om mee te profiteren van 172 zonnepanelen die geplaatst gaan worden op het clubhuis en die, als de crowdfunding succesvol is, door MarEtec neergelegd gaan worden.

Zonnedak Tennispark Kralingen biedt iedereen de mogelijkheid om eenvoudig zonne-energie op te wekken op het dak. Dat kan door te investeren in één of meer "Zonne delen". Het project staat sinds vandaag op:  http://www.zonnepanelendelen.nl/project/tennisparkkralingen

Ook u kunt dus mee investeren in de zonnepanelen om zo te zorgen voor een duurzamer Volendam en Nederland. Het rendement op uw investering (zon obligaties) ligt tussen de 3,0 -4,7% en de investering heeft een looptijd van 15 jaar.

Investeert u ook mee? Meedoen kan al vanaf 25 euro!

138 en 225 kWp

Begin juni heeft MarEtec twee systemen in Kesteren opgeleverd. Een systeem met 540 en een systeem met 900 Astronergy panelen van 255 Wp. Bekijk hier de foto's.

Teruggaaf BTW op zonnepanelen

Het is nu officieel: als gevolg van een uitspraak door het Europese Hof van Justitie kunt u nu de BTW op zonnepanelen terugkrijgen. Dit doet u door u in te schrijven als BTW ondernemer. Dit scheelt al snel 17% van de investering (21% op het materiaal en 6 % op de arbeid) verder.

Wek uw eigen energie op met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw dak? Een goed idee! Met zonnepanelen heeft u immers direct rendement, bespaart u op uw energierekening en produceert u uw eigen ‘duurzame’ energie.

Waarom MarEtec?

Al sinds de jaren 90 is MarEtec leverancier van zonnepaneelsystemen. Wij zijn dan ook met recht ‘ervaringsdeskundig’. Dat kan ook niet anders, want met 25.000 panelen per jaar behoren wij inmiddels tot één van de grootste leveranciers in Nederland. Als het om zonnepaneelsystemen gaat, zijn wij uw partner. Voor particuliere woningbezitters, MKB- en agrarische bedrijven en installatiebedrijven.

De kracht van MarEtec:

- gegarandeerde kwaliteit;
- ruim 15 jaar ervaring;
- rechtstreekse inkoop bij de fabrikant;
- landelijke dekking van installateurs;
- fiscaal en financieel advies.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Fotografie & Video

Particulier

Door onze ruime ervaring en hoogstaande afwerking bent u bij MaEtec aan het juiste adres voor zonnepanelen op uw woning.

Fotografie & Video

Zakelijk

Fiscale aspecten maken een investering in zonnepanelen voor een bedrijf aantrekkelijk. Wij rekenen u het graag voor.

Agrarisch

MarEtec heeft op al meer dan 500 boerendaken zonnepanelen gelegd. Kijk hier waarom!

Installatiebedrijven

MarEtec opereert als groothandel en als samenwerkingspartner voor diverse installatiebedrijven door heel Nederland.

Onze merken:

Wij werken o.a. voor: